Pust och stön...

...Nu är det fan inge kul längre! Det är tråkigt, tugnt och vääääldigt nyfiket...
Var vaken mellan 4 och halv 7 imorse för att jag råkade vakna till och inte lyckades hitta någon skön ställning att somna om i. Tillslut måste jag lyckats ialla fall, vaknade nämligen av ett ryck vid 10...

Undrar när hon behagar komma!?
Det är 11 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum, men sen så är det ju tydligen ganska vanligt att man går över tiden med första barnet.

Vilket datum gissar du på? :D
Om jag ska gissa själv så tror jag att jag kommer gå över med några dagar, att hon kommer runt den 16:e.






Lalalaa...

Idag har det varit full rulle!
Gick upp rätt tidigt och slog på kaffebryggaren, tog mej en kopp och gick sedan ut med hunden i drygt en halvtimme. När jag kom hem åt jag en tallrik proteingröt med banan, kanel och mjölk. Sedan greppa jag dammsugaren och tog ett varv i hela lägenheten. Vid 11 snåret kom Evelina och lilla söta bustrollet Viggo hit och käkade lite lunch och tog en fika. Evelina hade med sig hembakta kanelbullar, till detta drack vi en stor kopp cappucino/choklad! :D Vid 14-tiden åkte dem hem, och jag ner till tvättstugan, och ut med hunden en sväng till! Tvätten borde vara klar om en halvtimme ungefär, sen efter det måste vi åka och handla mat!

Pjuuh. Kommer somna gott ikväll...Efter svenska Hollywoodfruar såklart!!!
*smack*


Min design :)

Hej hej, gled förbi nelly.com och hittade en rolig tävling!!! :)


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Godmorgon!

Är uppe tidigt som vanligt! :) Trots att jag vaknar till 4-5 ggr per natt så känner jag mig ändå utvilad. Har väl någonting med inställningarna att bli mamma att göra kanske!?! Hehe... Fredrik är ute med Dixie och jag sitter här och dricker mitt underbart goda morgonkaffe! <3

Igår var vi förbi Boom en sväng för att kolla Tv möbler, men dom verkade inte ha någonting sånt!? =/ Så vi bestämde oss för att åka till ikea någon dag och kolla istället. Fick i alla fall upp några speglar och hyllor på väggarna, och lite saker upp på vinden, så nu börjar det kännas någorlunda klart här hemma...

Sedan bjöd vi över oss själva på middag hos mamsen & papsen. Det serverades supergod wook, och till efterrätt kladdkaka och vaniljglass som vi tog med oss :)

Juste... Fram med klockan, grillen och utemöblerna idag gott folk nu äre sommartid som gäller ;)






New Moon

Tjoho!
Vi fick upp tv:n på väggen igår och invigde såklart detta med en bra film:
Twilight - New Moon!



Tv:n smälter verkligen in i den nya tapeten perfekt, så jäkla snyggt! :D



Fredag hela veckan!

Tjohej!
Idag är det fredag igen, helt sjukt vad veckorna går snabbt egentligen!
Den här morgonen har jag städat och plockat, varit skogstokig på hunden (kom på henne med och tugga på tv kabeln där både tv:n och internet är inkopplat. Lyckligtvis hann jag upptäcka henne innan det var helt försent så vi löser det med en bit tejp sen), och varit ute med den lilla rackaren i nästan 40 minuter...Gick inte speciellt långt men med min snigel-pingvin-fart så tog det visst så lång tid! haha!

Igår hade jag den där jäklarns hemtentan som tog upp hela dagen. Den var riktigt omfattande och jobbig att göra, men jag lyckades iaf göra klart den inom tidsramen så det får jag väl vara nöjd med ;) Dock missade jag pga den en hudvårdskväll med tjejerna hos cathrine... Men,men sånt är livet...

På söndag har jag gått 38 fulla veckor, därmed bara 2 veckor kvar till beräknat födelsedatum!! Nu började det bli lite pirrigt <3<3

Yes, internet fixat

Blev överlycklig när avin till paketet med vårt nya bredband damp ner i brevlådan idag!! *Wohoo*
Perfekt tajming eftersom jag måste göra en tenta över internet under morgondagen! Thank God.

Var hos barnmorskan i måndags. Kollade som vanligt sockervärde, järnvärde och blodtryck, och allt såg jätte bra ut. Vi följer kurvan precis som vi ska :)
Fick även ställa mig på vågen som visade 18kg+ sedan invägningen. Helt sjukt galet mycket jag vet. Men det är mycket vätska som troligtvis (förhoppningsvis...) kommer försvinna i samband med förlossningen.

Här får ni en härlig dagsformsbild på oss, håll till godo :D

    

Puss & Kram


Inget internet

Hej hopp!
Sitter hos mormor och morfar och uppdaterar på deras mobila bredband från tele2 (seeegt...)

Flytten har gått jätterbra men tyvärr så följde ju inget internet med så det blir nog ganska minimalt med bloggande en tid framöver, tyvärr :( Men,men... Det händer ju inte så mycket ändå, går mest bara och väntar på den stora Dagen...Hihi <3

Ha det så bra så länge, så får vi se när jag börjar uppdatera ordentligt igen ;)
Puss hej!

The ultrasound

Som vi trodde, vår lilla tjej ligger med huvudet neråt och fixerat.
Allt såg jättebra ut, och efter måtten att döma väger hon omkring 2,7kg för tillfället.



Har tränat lite kardio, dvs packat några lådor. Lutar nämligen åt att börja flytta redan i helgen! :D


Det är fredag :)

Hellu!
Fredrik lurade mig igår!!! Sa att han pratat med dom vi skulle få nycklarna till nya lägenheten av. Sa att dom inte kunde träffa oss förrns på måndag. Blev såklart lite grinig och spydde galla över företaget en stund, men såg det ändå som en i raden av våra små bekymmer vi stött på under resans gång.

Senare på kvällen skulle vi tydligen hälsa på hans föräldrar som bor i närheten dit vi ska flytta (vilket vi inte brukar göra särskillt ofta på vardagar i vanliga fall. Men det var inget jag reflekterade över just då.)

När vi nästan var framme drog han upp en påse med massa nycklar, och jag förstod genast att vi skulle till nya lägenheten!!! Blev riktigt glad, men ändå lite småförbannad då han lyckats lura mig totalt. Man blir inte allt för klok på denna karl ibland!? <3<3

Efter en snabbcheck i en kolsvart lägenhet utan el, åkte vi ner till tapetaffären och köpte lite tapeter som Bert ska sätta upp så fort som möjligt så vi kan börja flytta in. Blev en riktigt SNYGG fondtapet till vardagsrummet faktiskt ;)

Nu ska jag sörpla i mig mitt kaffe, lyssna på Timbaland ft. Katy Perry - If We Ever Meet Again, och kolla lite bloggar. Om en stund är det dags att åka in på ultraljud! :)
Ha en härlig fredag gott folk!
 

 


Sunshine & Sandys

Hey!
Var bara halvdag i skolan idag, eller om ens det var där i drygt 1,5 timme. Hade muntlig redovisning i engelskan, gick hur bra som helst :)
Sedan kom pappa och hämtade upp mig för en lunch. Åkte till odenplan och gick på sandys. Blev en ceasarwrap som vanligt och en bonaqua citron/lime -> Asgod!
På tåget hem var jag tvungen att dra på mig solbrillorna för att solen sken så starkt i ögonen! Det är ju helt underbart!

Nu jäklar känns det som att våren kan vara på ingång!? :)



Förövrigt kan jag berätta att jag är sjukt sugen på choklad.
Men jag ska hålla mig. No more sugar.
Puss!

Bestämde mig...

För att fösröka mig på ett socker/godis förbud från och med nu tills barnet är fött -till att börja med.
Det har blivit lite mycket cola och småätande på senaste tiden vilket inte är sådär jättebra för varken mig eller barnet. Håller tummarna för att inte sockermonstret tar över. Men det ska nog gå bra, bara man bestämt sig.

 



Fick en tid till ultraljudet på fredag. Känns bra att det gick så snabbt! Ska bli härligt att få se min lilla bebis igen så nu längtar jag :) Förstå hur mycket den har växt nu sedan vi var där sist för hela 16 veckor sen!


    

       Vecka 20                                    Vecka 36


Måndag!

Hej hej!
Nu har jag jobbat min sista helg på kicks. Planen är att komma tillbaka sen när lillan vuxit till sig lite, så det kändes inte som att sluta direkt! :)

Var hos barnmorskan imorse. Mätte magen, lyssnade på hjärtljuden och fick en remiss skickad till odenplan för ett nytt ultraljud, då barnmorskan verkade osäker på om huvudet fortfarande ligger nedåt eller inte!?
Jag tror det, men vill ändå vara på den säkra sidan, så man har god tid på sig att förbreda sig ifall barnet behöver vändas manuellt eller om ett kejsarsnitt blir aktuellt... Dessutom kan vi ju då passa på att kika på könet en extra gång hihi =)

Nu dags för middag!


Galet gulligt <3

 

Soffa beställd!

Sådär då var nya soffan beställd! :D Det blev en mörkgrå/brun tresits- med dubbeldivan. Är jvligt nöjd, kommer bli så bra sen i vårt nya vardagsrum!
Vi får nycklarna nästa lördag, då sätter vi igång med tapetsering och sånt sen har vi två veckor på oss att flytta ut alla saker innan kontraktet på gamla lägenheten går ut!
Det blir perfekt =)

Åkte en snabbis till täby och köpte toning och slingor till håret, som jag pysslat med ett par timmar idag, blev helt okej tycker jag :) Eller vad säger ni?



Annars så har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på två avsnitt av förlossningskliniken, käkat kladdkaka och mysit med Dixie.
Det låter säkert som att jag njuter av att vara hemma, men helt ärligt fyfan va jag är trött på det här nu!

Vill ha ut min älskade lilla plutt, är så nyfiken på vem du är
Vill ha tillbaka min gamla kropp, allt var så mycket lättare då
Vill ha vår, så man kan vara ute utan att frysa arslet av sig

36 days to go... <3

HAHAHA

Går ju knappt att käka längre!
Har levt på blåbärssoppa, fruktsallad, glass och kladdkaka dom senaste dagarna...

Tänkte att jag skulle försöka få fram magrutorna lite...




Eller näe, kanske inte än?


Åh <3

Idag har det varit en såndär underbar dag man kan ha ibland!
Har kännt mig glad och lycklig och alldelles nykär...
Det är dagar som denna som får livet att kännas så enkelt :)






STORT GRATTIS
Till min älskade syster som tog sitt efterlängtade körkort idag!
Åh vad du är duktig!!! Jätteglad för din skull :)




♥ Puss & Kram ♥


RSS 2.0